i

3 gyldne sparetips du vil elske som studerende

Som studerende er det sjældent penge, man har for mange af. Derfor handler det om at spare, hvor man kan, hvis der skal være råd til byture, cafébesøg og så videre. Her i artiklen kommer vi med 3 gyldne sparetips, som du kan tage direkte ind i din hverdag.

Hver 2 om streamingtjenesterne

Mange studerende bruger deres penge på diverse streamingtjenester. Rigtig mange tjenester tilbyder dog, at man kan være 2 på samme tid. Det giver mulighed for at dele et abonnement med en veninde eller en god ven. Abonnerer du i forvejen på en eller flere tjenester, kan du hurtigt spare nogle hundrede kroner hver måned.

Drop fitnesscenteret – brug naturen

Har du et abonnement i et fitnesscenter, kan du hurtigt bruge 300 – 400 kroner om måneden. Dog er de færreste studerende, der virkelig bruger abonnementet til fulde, og derfor vil mange have glæde ved at opsige det. I stedet kan du løbe en tur i naturen eller træne derhjemme. Der er rigtig mange muligheder for at lave hjemmetræning, og der er mange gode programmer på internettet, som du kan gøre brug af.

Skift til elsparepærer

Et spareråd der kræver en mindre investering er at skifte dine pærer i hjemmet ud med elsparepærer. Elsparepærer koster i dag sjældent mere end 50 kroner. Ikke desto mindre kan de spare dig rigtig mange penge på årsbasis, og hvem siger nej til det? Hvis du får skiftet dine pærer ud i hele boligen, vil du hurtigt kunne spare nogle penge på den månedlige elregning. Investeringen vil med stor sandsynligvis allerede være tjent hjem inden for få måneder.

Mangler du penge i hverdagen?

Særligt omkring juletid oplever mange studerende problemer med økonomien. Der skal købes gaver, og så er der som regel også nogle julefrokoster, som man skal deltage i. Som studerende har du heldigvis forskellige muligheder for at låne penge. Den oplagte måde er at låne penge gennem SU-lånet. Det er et billigt lån, og du skal først betale pengene tilbage igen, når du er færdig med at læse. Du behøver altså derfor ikke at bekymre dig om gælden her og nu.

En anden mulighed du har for at låne, er gennem et SMS lån. Et SMS lån kan du tage online, hvor der findes rigtig mange udbydere. Et SMS lån er langt fra det billigste lån, men til gengæld er det muligt at blive godkendt hos nogle udbydere, hvis du studerer og ikke har den højeste indkomst. Dog skal du ikke forvente at blive godkendt, hvis du ikke har et studiejob. For stort set alle studerende vil det være at foretrække at tage SU-lånet frem for et SMS lån. SMS lånet har nemlig ofte en løbetid på under 1 år, og derfor skal du altså i gang med at afdrage på lånet med det samme.

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

12 Comments

Leave a Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Student

6 sparetips til dig på SU