i

Kan jeg låne penge, hvis jeg står i RKI?

Når du står i RKI, betyder det, at du ikke har betalt din gæld og skylder penge til en virksomhed. Det betyder altså, at du i forvejen har gæld, som du ikke har kunnet betale. Derfor er chancerne for at låne penge trods RKI også rigtig små, men de er bestemt til stede i Danmark. Der findes nemlig enkelte låneudbydere, der tilbyder RKI lån til sine kunder. Hvordan det kan lade sig gøre, kan du blive klogere på i denne artikel.

 

Lån penge med en kautionist

En af de metoder det er muligt at låne trods RKI på, er ved at have en kautionist på lånet. Kautionist hæfter for gælden, hvis du ikke kan betale afdragene, men det er samtidig også et signal om, at der er nogle, som stoler på dig. Naturligvis bør du gøre dig en nogle grundige overvejelser, før du låner med en kautionist. Da du i forvejen har en dårlig historik med at betale af på din gæld, skal du være helt sikker på, at du kan afdrage det nye lån. Ellers risikerer du at stille din kautionist i en meget uheldig situation. For at et lån trods RKI med en kautionist kan blive en realitet, skal kautionisten godkendes via en kreditvurdering.

 

Samlelån

Den anden mulighed der er for at låne penge trods RKI er, hvis du ønsker at samle din gæld et enkelt sted. Det kan særligt være en god idé, hvis du har gæld hos mange forskellige firmaer, og hvis du har mistet overblikket over din gæld. Det betyder nemlig, at du kun skal afdrage til et firma. Samtidig kan det også være økonomisk fordelagtigt, hvis firmaet kan tilbyde dig bedre vilkår, end dem du har hos dine andre kreditorer. Et samlelån skal naturligvis ikke tages med det formål at bruge pengene til rent forbrug. Det skal tages, hvis du ønsker at gøre noget aktivt for at komme af med din gæld, og kun hvis du kan få bedre vilkår, eller hvis du har mistet det økonomiske overblik.

 

Grundige overvejelser

Selvom det i Danmark er muligt at låne penge trods RKI, bør du gøre dig nogle meget grundige overvejelser, før du låner. Tit er et nyt lån nemlig blot vejen ind i en dårlig cirkel. Du skal også være meget sikker på, at du også kan betale gælden tilbage. Ellers havner du bare i en endnu være situation, end den du kom fra. Et godt råd kan være at tale med en person, der har forstand på økonomi og som kan vejlede dig omkring, hvordan du kommer bedst af med din gæld. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker et samlelån. Her kan det være en god ting at tage en snak med en person, der kan fortælle dig, at det bliver en fordel økonomisk at samle din gæld. Om det er det, kommer nemlig meget an på de vilkår, du bliver tilbudt.

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Stats

Din virksomhed skal være online for at vinde

Spilleautomat

Gratis Spilleautomater er en Oplevelse Uden Lige